Advertisement

Fabio Cali Ramona Badescu : 2mcaf5bgoqb1em : Fabio cali, dezvăluiri despre condițiile din închisoare.

Fabio Cali Ramona Badescu : 2mcaf5bgoqb1em : Fabio cali, dezvăluiri despre condițiile din închisoare.. Însă, acum au ieșit la iveală detalii neștiute despre trecutul logodnicului vedetei. Fabio cali este tot săgetător, ca și ramona bădescu, iar vedeta e fericită că sunt amandoi zodii de foc. Actrita romana ramona badescu (52 de ani), stabilita de mult timp in italia, traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de fabio cali, cu care are si un copil. Ce a facut ramona badescu la 2 ore de la cezariana ramona bădescu a vorbit la exlusiv vip de la prima tv despre cea mai fericită perioadă din viața sa. Ramona bădescu se află acum la bucurești, împreună cu ignazio, băiețelul ei care va împlini 2 ani în luna septembrie.

Fabio cali, dezvăluiri despre condițiile din închisoare. „este sagetator ca si mine, ne leaga foarte multe lucruri, avem multe in comun. Acum, au ieșit la iveală noi detalii din trecutul bărbatului. Ramona bădescu, în vârstă de 52 de ani, a revenit în românia după patru ani de absență. Ramona bădescu trăiește fericită alături de fabio cali de trei ani.

Viviroma 04 2013 Aprile By Viviroma Viviroma Issuu
Viviroma 04 2013 Aprile By Viviroma Viviroma Issuu from image.isu.pub
Fiul lor, ignazio salvo cali, își moștenește tatăl cu desăvârșire. Logodnicul ramonei bădescu, în vârstă de 53 de ani, a povestit pentr publicația informazione.it în ce condiții a fost nevoit să stea: Deși este stabilită de mulți ani în italia, ramona a venit cu fiul ei ignazio câteva zile în românia. Ramona bădescu a elucidat misterul. Tatăl micuțului ei este fabio cali, un bancher și om de afaceri italian. Însă, acum au ieșit la iveală detalii neștiute despre trecutul logodnicului vedetei. Ramona va face și nuntă cu tatăl copilului, bancherul sicilian și omul de afaceri fabio cali, în vârstă de 53 ani, în ziua în care își va boteza copilul. Focul nostru este vesnic si cat mai aprins.

Ramona badescu a dezvaluit cateva lucruri despre barbatul de langa ea.

Fabio cali este iubitul ramonei bădescu. Ramona va face și nuntă cu tatăl copilului, bancherul sicilian și omul de afaceri fabio cali, în vârstă de 53 ani, în ziua în care își va boteza copilul. După ce a ținut totul ascuns, ramona bădescu a dezvăluit în primăvara acestui an cine este tatăl copilului ei. Cine este, de fapt, viitorul soț al ramonei bădescu. Ramona bădescu se află acum la bucurești, împreună cu ignazio, băiețelul ei care va împlini 2 ani în luna septembrie. Bancherul a fost atunci acuzat de infracțiuni financiare, iar alături de alte 18 persoane a fost anchetat luni bune. Ramona bădescu a fost greu de cucerit. Creatoarea de modă își va boteza copilul Logodnicul ramonei bădescu, în vârstă de 53 de ani, a povestit pentr publicația informazione.it în ce condiții a fost nevoit să stea: Vedeta a povestit că are planuri mari. Ramona bădescu trăiește fericită alături de fabio cali de trei ani. Focul nostru este vesnic si cat mai aprins. În plus, fabio cali este bancher, o iubește pe ramona de mai bine de trei ani și o face cea mai fericită.

După ce a ținut totul ascuns, ramona bădescu a dezvăluit în primăvara acestui an cine este tatăl copilului ei. Tatăl micuțului ei este fabio cali, un bancher și om de afaceri italian. Fabio cali (53 de ani) este tot săgetător, ca și ramona bădescu, amândoi fiind zodii de foc. Momentan nu ştie că micuţul ignazio va fi botezat la o biserică ortodoxă sau catolică. Fabio cali, bărbatul de orgine italiană cu care ramona bădescu urmează să se căsătoarească în curând, a făcut pușcărie în urmă cu aproape 15 ani, la roma.

Cum Arată Iubitul Ramonei Bădescu Fabio Cali Este Un Om De Afaceri Sicilian Perfecte Ro
Cum Arată Iubitul Ramonei Bădescu Fabio Cali Este Un Om De Afaceri Sicilian Perfecte Ro from assets.protv.ro
Tatăl micuțului ei este fabio cali, un bancher și om de afaceri italian. Fabio cali (53 de ani) este tot săgetător, ca și ramona bădescu, amândoi fiind zodii de foc. Cine este, de fapt, viitorul soț al ramonei bădescu. Fabio cali, bărbatul de orgine italiană cu care ramona bădescu urmează să se căsătoarească în curând, a făcut pușcărie în urmă cu aproape 15 ani, la roma. Ne ocupăm acum de lista cu invitați și de organizare, de tot ceea ce. Pentru ce infractiune a stat fabio cali in spatele. Deși este stabilită de mulți ani în italia, ramona a venit cu fiul ei ignazio câteva zile în românia. „este sagetator ca si mine, ne leaga foarte multe lucruri, avem multe in comun.

Ramona bădescu se află acum la bucurești, împreună cu ignazio, băiețelul ei care va împlini 2 ani în luna septembrie.

Ramona bădescu a surprins pe toată lumea cu vestea că se va căsători cu partenerul ei, fabio cali, și că în aceeași zi va avea loc și botezul băiețelului lor, ignazio salvo cali, în vârstă de aproape 2 ani. Face și nunta și botezul băiețelului său, născut la 50 de ani. Cine este, de fapt, viitorul soț al ramonei bădescu. Ramona va face și nuntă cu tatăl copilului, bancherul sicilian și omul de afaceri fabio cali, în vârstă de 53 ani, în ziua în care își va boteza copilul. Momentan nu ştie că micuţul ignazio va fi botezat la o biserică ortodoxă sau catolică. Creatoarea de modă își va boteza copilul Logodnicul ramonei badescu a fost la inchisoare! Tatăl micuțului ei este fabio cali, un bancher și om de afaceri italian. Pentru ce infractiune a stat fabio cali in spatele. După ce a ținut totul ascuns, ramona bădescu a dezvăluit în primăvara acestui an cine este tatăl copilului ei. Aici, ea a vorbit despre evenimentele pe care le așteptă cu nerăbdare. Fabio cali este iubitul ramonei bădescu. Iar băiețelul lor se pare că, după spusele ramonei bădescu, îi seamănă întru totul tatălui.

Mai ales că frumoasa artistă a declarat cât de greu de cucerit este. Ramona badescu este o femeie frumoasa si chiar si norocoasa. După ce a ținut totul ascuns, ramona bădescu a dezvăluit în primăvara acestui an cine este tatăl copilului ei. Creatoarea de modă își va boteza copilul Fabio cali, bărbatul de orgine italiană cu care ramona bădescu urmează să se căsătoarească în curând, a făcut pușcărie în urmă cu aproape 15 ani, la roma.

Video Ramona Badescu
Video Ramona Badescu from i.ytimg.com
Ramona bădescu a surprins pe toată lumea cu vestea că se va căsători cu partenerul ei, fabio cali, și că în aceeași zi va avea loc și botezul băiețelului lor, ignazio salvo cali, în vârstă de aproape 2 ani. Ramona badescu este o femeie frumoasa si chiar si norocoasa. Actrita romana ramona badescu (52 de ani), stabilita de mult timp in italia, traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de fabio cali, cu care are si un copil. Focul nostru este vesnic si cat mai aprins. Însă, acum au ieșit la iveală detalii neștiute despre trecutul logodnicului vedetei. Fabio cali (53 de ani) este tot săgetător, ca și ramona bădescu, amândoi fiind zodii de foc. Iar băiețelul lor se pare că, după spusele ramonei bădescu, îi seamănă întru totul tatălui. Vedeta a povestit că are planuri mari.

Invitată la „exclusiv vip, emisiunea realizată de cristian brancu la prima tv, vedeta a făcut publică identitatea bărbatului din viața ei.

Ramona badescu a dezvaluit cateva lucruri despre barbatul de langa ea. Bancherul a fost atunci acuzat de infracțiuni financiare, iar alături de alte 18 persoane a fost anchetat luni bune. Sunt norocoasă că logodnicul meu iubește diamantele. Ramona bădescu și tatăl băiețelului ei, fabio cali, formează unul dintre cele mai discrete cupluri. Perfecte.md | ramona badescu, planuri de casatorie cu fabio cali! Focul nostru este vesnic si cat mai aprins. Ce a facut ramona badescu la 2 ore de la cezariana ramona bădescu a vorbit la exlusiv vip de la prima tv despre cea mai fericită perioadă din viața sa. Fabio cali este tot săgetător, ca și ramona bădescu, iar vedeta e fericită că sunt amandoi zodii de foc. Aceasta a devenit mamă la vârsta de 50 de ani, iar fiul ei ignazio salvo cali este minunea ei și a bărbatului din viața ei, pe nume fabio cali. „este sagetator ca si mine, ne leaga foarte multe lucruri, avem multe in comun. Tatăl micuțului ei este fabio cali, un bancher și om de afaceri italian. Aflată în românia, doar împreună cu ignazio, vedeta a dezvăluit că în curând va face botezul fiului ei, dar și nunta cu iubitul sicilian. Ramona bădescu se află acum la bucurești, împreună cu ignazio, băiețelul ei care va împlini 2 ani în luna septembrie.

Focul nostru este vesnic si cat mai aprins ramona badescu. Aceasta a devenit mamă la vârsta de 50 de ani, iar fiul ei ignazio salvo cali este minunea ei și a bărbatului din viața ei, pe nume fabio cali.

Posting Komentar

0 Komentar